21. tammikuuta me vietettiin Jessen kanssa 2. kihlajaispäivää. Sen kunniaksi Jesse vei mut syömään Helsingin syövereihin:
Musta on tosi ihanaa, kun Jesse vie mua välillä syömään tai elokuviin. Ja hän vielä ilmoittaa siitä mulle etukäteen. Tykkään hirveesti yllätyksistä, mutta Jesse pelkää epäonnistumista. Mä saatan helpostikin töksäyttää jotain sopimatonta, mikä ei tietenkään ole ihailtava piirre ainakaan kaikissa tilanteissa. Mä oon myös ravintolaruoan suhteen melko nirso. Listalla täytyy olla kanaa, kalaa tai pastaa. Ja senpä takia me valittiin lauantain ruokapaikka yhdessä ja Jesse sitten teki varauksen kyseiseen ravintolaan.
Mentiin luonnollisesti autolla, sillä molemmat juo mieluiten ruoan kanssa vettä. Lisäksi mä ajan mielelläni Helsingin keskustaan, koska haluan kehittää mun ajotaitoja. Mä pelkään ajamista tosi usein, mutta ajan silti huonoissakin olosuhteissa, jotta se ajamisen taito säilyisi mahdollisimman pitkään. Mä myös tykkään ajaa, vaikka välillä vähän pelottaakin.
Päätimme mennä syömään Helsingin keskustassa sijaitsevaan Ravintola Bravuriaan. Olimme hieman katselleet ruokalistaa etukäteen netissä, joten kovinkaan kauaa ei tarvinnut miettiä mitä söisimme. Päätimme syödä ihan pitkän kaavan mukaan eli alku-, pää- ja jälkiruoan.
Söin alkuruuaksi luomumozzarellaa tomaatin ja peston kera. Annos oli erittäin hyvä, sillä en ollut pitkään aikaan syönyt tuota rakastamaani yhdistelmää. Pääruokana mulla oli kanaa kasvisten, vuohenjuuston, punajuurikastikkeen ja rosmariiniperunoiden kanssa. Mulla oli kovat ennakkoluulot tuosta kastikkeesta, mutta se olikin yllättävän hyvää! Annos oli todella täyttävä, mutta siitä huolimatta otin vielä jälkiruoaksi omenakakkua suolakinuskin ja pähkinöiden kera. Annos ei ollut oikein mun makuun, mutta kiltisti söin kaiken ja ainakin mansikat oli hyviä :)
Jesse puolestaan söi alkuruuaksi pecorinojuustoa viikunahillon kanssa. Annos maistui hänelle ja mäkin sain siitä pienen maistiaisen, mutta mä en oikein välitä erikoisjuustoista..
Pääruuaksi Jesse söi pastaa karitsan sisäfileellä, tomaattikastikkeella, kevätsipulilla, sienillä ja pekonilla maustettuna. Annokseen piti lisätä hieman suolaa, sillä makuumme se oli hieman mauton. Annos oli suuri ja Jesse jaksoi juuri ja juuri syödä kaiken.
Jälkiruokana Jesse nautiskeli sitruunapannacottaa suklaabrowniella, sitruunalakritsalla ja lakritsakastikkeella. Tämä oli luultavasti Jessen suosikki tuona iltana. Mä en annoksesta kauheesti välittänyt, mutta tulipahan ainaki maistettua.
Loppuun olisi parhaiten sopinut meidän yhteisselfie, mutta se jäi tällä kertaa. Ilta oli oikein kiva ja ruokailun jälkeen tultiin kotiin kattomaan Haluatko Miljonääriksi? -ohjelmaa. Miten teidän lauantai sujui? Oliko tiedossa vain koti-iltaa vai kävitkö kenties jossain humputtelemassa vai ihan vain istumassa iltaa jossain?
Mun on pakko kysyy, että mistä löydät postausintoa kun pariin postaukseen ei oo kommentoitu mitään? Ei pahalla vaan lähinnä mielenkiinnosta kyselen
ReplyDeleteMulle kommentit ei oo niitä blogin tärkeimpiä juttuja. Tietenkin on kiva huomata, että joku on ajatuksella lukenut postauksen ja ottaa siihen kantaa, mutta mä tiedän, että moni mun läheinen ja ystävä lukee tätä blogia ilman, että kommentoi. Lisäksi mä oon ala-asteesta lähtien rakastanut kirjoittamista ja lähinnä sen takia haluan tehdä tätä :)
Delete