Sunday 7 February 2016

ERILAISET TUPARIT

Me oltiin lauantaina juhlimassa meidän hyvien ystävien tupareita tuolla Helsingin suunnalla. Tupareissa oli teemana ala-aste, joka meinasi aluksi tuottaa päänvaivaa ja hieman myös harmaita hiuksia. Löydettiin kuitenkin viimetinkaan sopivat vaatteet noihin kekkereihin ja suunnattiin iloisesti Toyotan nokka kohti juhlapaikkaa!

Oltiin perillä puoli kuuden aikoihin ja sattumoisin meijän ystävät kaarsivat pihaan samaan aikaan meidän kanssa. Tallusteltiin porukalla sisälle asuntoon, joka ensisilmäykseltä näytti juuri siltä, kuin mä olin kuvitellutkin. Tuparilahjaksi me ostettiin tytöille joka kodin selviytymispakkaus, joka todennäköisesti tulee käyttöön jossain vaiheessa.


Selviytymispakkaus sisälsi rullan vessapaperia, leivinpaperia, suolaa, sokeria, kuivahiivaa, tiskiharjan, tiskirättejä, kynttilän, paristoja, desimitan, pari purkkia mustikkakeittoa, lämminkuppi-keittoja, minion-laastareita, muumitarroja, valkosipulikorppuja, suodatinpusseja, kahvia ja tietenkin " kestävän kehityksen " korin, jossa kannettiin tämä kaikki.


Juhlissa oli tarjolla kahta erilaista piirakkaa: kasvis- ja lihavaihtoehto. Lisäksi oli cocktail-tikkuja sekä lihansyöjille että kasvisten ystäville. Pöytää koristi myös sipsit, karkit, pistaasipähkinät ja booli, joka sisälsi valkoviiniä, omenalikööriä ja spritea. Koristeena boolissa oli karambolaa.

Juhlissa oli myös ihanasti ohjelmaa ala-asteeseen liittyen. Kaikki vieraat saivat onkia ja onkeen tarttui jos jonkinmoista palkintoa, kuten alkoholia, karkkia, sipsiä, teippiä, pikkutavaraa jne. Lisäksi vieraat saivat kirjoittaa Aikuisten ystäväkirjaan, johon oli yllättävän vaikea rustata vastauksia. Jossain vaiheessa iltaa oltiin myös " En ole koskaan.. tai olen.. " -aiheista juomapeliä, jossa aiheena oli ala-aste. Illan aikana selailtiin myös läpi mun tuomia tarravihkoja ja ystävämme näytti hänen pokemon-kortti-kokoelmaa.


Asuna mulla oli farkun väriset farkut, liila trikoopaita ja valkoinen poncho. Meikin yritin pitää mahdollisimman naturellina, mutta kulmat kuitenkin piirsin. Hiukset laitoin keskijakaukselle ja taakse kiepautin niskaponnarin, jota käytin paljon ala-asteaikoina. Korvissa mulla oli yhdet korvikset, joiden väriteema oli sama, kuin mun ensimmäiset korvikset koskaan. Ala-asteella käytin paljon liilaa, oranssia ja keltaista. Siksi päätin valita paidan väriksi juuri tuon liilan. Noihin aikoihin mulla oli valkoinen poncho, jota tuli jonkin verran käytettyä. Housut eivät olleet ihan sitä, mitä ne ala-asteella olivat, mutta kuitenkin sinnepäin.

Jessellä oli päällään jonkinsortin pelipaita ja mustat aidot verkkarit. Päähän Jesse laitto sen aikaisen lippiksen ja selkäänsä no, minkäs muunkaan kuin Jokeri-repun.


Ilta oli kaikinpuolin oikein onnistunut. Me lähdettiin jo kymmenen aikoihin ajelemaan kotia kohti, sillä Remy odotteli täällä jo jalat ristissä. Kiitos ihanille emännille ja muillekin mukanaolijoille

2 comments:

  1. Musta tuollainen tuparilahja on just parhain. Itsekin kyhäsin vastaavan ystävälleni juuri pari viikkoa sitten. Ja mikä parasta osan tavaroista saa kokoon jo omia kaappeja kolutessa (mikä oli varsin tervetullutta kun täytyy olla tiukka budjetti tulevan reissuni vuoksi).

    Ala-aste teemana kuulostaa hauskalta! Ja tuo kalastus... <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. No niimpä! Meidän oli rehellisesti sanottuna tosi hankala keksiä mitään lahjaa heille, mutta sitten välähti ja päätettiin tehdä näin. Ja he kyllä tykkäsivät :)

      Mä en yleensä pidä teemabileistä, mutta nää oli kyllä mun mieleen. En malta odottaa, että joku järjestää esim. teemabileet ylä-asteajoista, hah! Sekin olisi hauska kokea.

      Delete

Piristä päivääni kommentilla ♥